Vi vet mer om dina kunder

Säkra affärer med konsumenter

Våra lösningar låter er söka fram personuppgifter direkt via webbgränssnitt eller API, och ger ditt företag tillgång till information om dina kunder som gör skillnad.

Ett företagskonto ger er tillgång till persondata från en av Sveriges mest omfattande databaser.

Bakgrundskontroller och bevakningar

Vår rättsdatabas innehåller fullständiga domslut som har meddelats av landets samtliga tingsrätter och hovrätter i brottmål och tvistemål.

Därtill får du även tillgång till Åklagarmyndighetens meddelade strafförelägganden.

Ni kan placera personer på era bevakningslistor och blir då automatiskt via e-post notifierade om folkbokföringsinformation förändras, bolagsengagemang förändras eller rättsdokument tillkommer.

campaign

Adressurval

Effektivisera din kampanj och nå ut till rätt målgrupp direkt!

Via vårt urvalsverktyg specificerar du din målgrupp på parametrar som exempelvis kön, ålder, geografi och bostadssituation.

Du ser direkt kostnaden för urvalet och får resultatet levererat omgående via fil.

verified_user

Personsök & Bakgrundskontroll

Kraftfull personsöktjänst med bakgrundskontroll

Hitta rätt person snabbt och få en överskådlig träfflista som direkt ger dig nyckelinformation för matchande personer.

Du får direkt tillgång till bakgrundskontrollen som visar antal förekomster i samtliga dokumenttyper vi erbjuder och kan med ett knapptryck ladda ner och läsa de kompletta domsluten.

Placera individer på bevakningslistan och bli notifierad vid adresshändelser, tillkommande rättsdokument och mycket mer.

settings

API

Integrera våra tjänster direkt i era system

Tillgång till aktuell persondata i era egna system har aldrig varit enklare att integrera och möjligheterna är i det närmaste obegränsade. Direkt i kundzonen skapar du nycklar till vårt API, ser inkommande förfrågningar i relatid och har full kontroll över kostnaden.

Nusvar AB

Luntmakargatan 66

SE-11351 Stockholm

send [email protected]

Integritetspolicy Användaravtal

Den här webbplatsen har meddelats utgivningsbevis av Myndigheten för press, radio och TV. Simon Krantz har utsetts till ansvarig utgivare.

Databasens namn är Nusvar, Nusvar.se.